Od ponedjeljka, 6. listopada, Rijeka postaje središte autohtonih delicija Primorsko-goranske županije. U organizaciji županijskog brenda Kašetica otvara se petodnevni sajam na kojem se predstavlja osam lokalnih proizvođača.
Posjetitelji će moći kušati i kupiti:
- med i pčelinje proizvode,
- suhomesnate delicije,
- prerađevine od drenjule i drugog voća,
- prirodnu kozmetiku,
- mirisne proizvode od lavande.
Radno vrijeme sajma:
- ponedjeljak: 13.00 – 17.00
- utorak – četvrtak: 9.00 – 17.00
- petak: 9.00 – 13.00
Prvog dana, u 14 sati, izložbene štandove obići će zamjenik primorsko-goranskog župana Toni Štimac, čime će službeno označiti početak manifestacije.
Kašetica je nastala s ciljem promocije tradicionalnih proizvoda i proizvođača iz Primorja i Gorskog kotara, a ovotjedni sajam još je jedna prilika da se lokalni okusi i mirisi približe Riječanima i njihovim gostima.